Zarządzanie

Banhidi Attila, Dyrektor zarządzający ds. Handlowych

Urodził się 8. października w roku 1970. Ma dwie córki. Po ukończeniu gimnazjum językowego uzyskał dyplom w Wyższej Szkole Handlu i Gastronomii. Przed dołączeniem do Fornetti był dyrektorem naczelnym Mocca Negra ZRT. Od roku 2010 pełni funkcję Dyrektora Handlowego Fornetti. Z powodzeniem przeprowadził przekształcenie całej sieci Franchise w programie Nowe Czasy, w kategorii czterech typów sklepów wznowił wszystkie umowy partnerskie Franchise. To łączyło się z całkowitym odnowieniem, przekształceniem sklepów w tym również zmianę wizerunku. W sklepach sieciowych pojawiły się nowe typy sklepów, rozpoczęło się w szybkim tempie budowanie kącików piekarniczych. Z jego nazwiskiem łączy się pomyślny rozruch międzynarodowej gałęzi handlowej Retail w sieciowym handlu detalicznym.

Ograniczony wolny czas poświęca dzieciom i uprawianiu sportu. Wcześniej uprawiał atletykę i sport stał się jego elementem życiowym. W ostatnich latach zajmuje się trójbojem siłowym i kulturystyką. Oprócz sportu jego hobby to samochód i hodowla psów.

Balthas Klein, Dyrektor zarządzający ds. Operacyjnych i administracyjnych

Urodzony w 1981 roku w niemieckim Stuttgarcie. Po zakończeniu szkoły handlowej kontynuuje studia na wyższej szkole ekonomicznej w niemieckim Würzburgu. W roku 2010 dołącza do grupy Aryzta, gdzie pełni różne funkcje, w Europejskim Centrum zaopatrzenia Aryzta Food, oraz w dywizji Aryzta w Azji, przed dołączeniem do europejskiej grupy inwestycji.

W styczniu 2015 roku dołącza do Fornetti jako zarządca odpowiedzialny za sprawy strategii, od czerwca 2017 roku jest dyrektorem naczelnym firmy.

István Herczeg, COO Dyrektor Zarządzający

Dołączyłem do Fornetti, ponieważ otrzymałem tę propozycję w okresie mojego życia, kiedy byłem otwarty i gotowy na wyzwania związane z nową firmą i nowym środowiskiem.

Wierzę, że firma może skorzystać z mojego doświadczenia i wiedzy, a dzięki mojemu nowemu zespołowi możemy przyczynić się do postępującego sukcesu firmy Fornetti.

Ukończyłem Inżyniera Żywności i Inżyniera ds. Kontroli Jakości w Szeged College Dla Przemysłu Spożywczego. Przez 18 lat pracowałem dla Sole-Mizo w różnych obszarach działalności i opuściłem tę firmę jako zastępca Dyrektora Generalnego.

Mieszkam w Szeged z moją rodziną. Lubię żeglarstwo, łowienie ryb i polowanie.

Kovacs Zoltan, dyrektor zarządca CFO

Urodził się 1 września 1978 roku. Jest ojcem syna i córki. Chodził do szkoły średniej AFEOSZ w Kecskemet. Na podstawie świetnych wyników w nauce został przyjęty w Gyor do Wyższej Szkoły Rachunkowości. Pierwszy dyplom uzyskał z rachunkowości a drugi z finansów. Pierwszym jego miejscem pracy jest Fornetti od roku 2000, gdzie pracuje w różnych działach finansowych. Największym wyzwaniem fachowym dla niego jest to, że w toku rozwoju Fornetti wynajduje coraz to nowe kierunki, nie ma szablonowości   w jego działaniach, ciągle musi sprostać nowym sytuacjom, oczekiwaniom. Oprócz swojej pracy załatwia również sprawy finansowe Fundacji Społecznej Bezpieczeństwa Publicznego Kecskemet, naturalnie nieodpłatnie. Jego hobby to wędkowanie.

  
Każdego dnia blisko milion osób konsumuje produkty Fornetti. Dostosowując się do wymagań naszych klientów, szczególny nacisk kładziemy na ciągły rozwój naszego asortymentu.
System Franchise Fornetti sprawia, że przy niewielkim wkładzie finansowym i bez zbędnego ryzyka każdy może poszerzać asortyment we własnym sklepie lub rozpocząć nową, dochodową działalność handlową.
W roku 2004 Fornetti założyła Fundację Dzieci Chorych na Serce, która jako organizacja non profit wspiera leczenie małych pacjentów w wielu obszarach.